Ministerul Culturii și Identității Naționale, în parteneriat cu Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală, organizează în București, în perioada 20 mai – 20 iunie 2017, un program de formare de specialiști în educație culturală pentru tineri, în următoarele domenii: arte vizuale, teatru și dans, adresat absolvenților unui curs universitar sau ai unei școli populare de artă.

Cursanții vor avea acces gratuit la programul de formare, instituțiile organizatoare suportând cheltuielile cu formarea și materialele necesare derulării în bune condiții ale activităților specifice.

Cei care doresc să dobândească diploma de specialist în educație culturală cu tinerii trebuie să fie absolvenți ai unui curs universitar sau ai unei școli populare de artă în domeniul în care doresc să obțină certificatul. După obținerea certificatului, în lunile iulie-august 2017, vor trebui să susțină pentru o zi, un atelier de lucru cu tineri între 10 și 18 ani, în domeniul în care au obținut diploma, în cadrul unei tabere cultural-vocaționale organizate de Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Ministerul Culturiii și Identității Naționale.

Persoanele interesate sunt invitate să trimită Currriculum Vitae la adresa de e-mail: andreea.chindris@cultura.ro, până la data de 7 aprilie 2017, în care să specifice opțiunea pentru unul din cele trei domenii de formare. Rezultatele selecției vor fi anunțate până la data de 15 aprilie 2017, pe site-urile instituțiilor organizatoare.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux