Marți, 01 februarie a.c., prefectul Mihaela Maria Albu a prezidat, în prezența președintelui Consiliului Județean  Alba, domnul Ion Dumitrel, și a subprefectului Marius Zinca, ședința de analiză a activității desfășurate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba în anul 2016. Evenimentul a avut loc la sediul Instituției Prefectului al județului Alba, în prezența membrilor și consultanților Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și a altor invitați.

 

Activitatea a fost prezentată de colonel Cornel Oprișa, împuternicit inspector șef al I.S.U. Alba, care a expus măsurile, acțiunile și activitățile preventive întreprinse;  managementul și gestionarea situațiilor de urgență care au avut loc în județul nostru, în anul 2016; descrierea exercițiilor  și altor activități de pregătire; disfuncționalitățile și greutățile întâmpinate; direcțiile viitoare de acțiune și propunerile pentru eficientizarea activității Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba .

Prefectul Mihaela Maria Albu a evidențiat colaborarea interinstituțională foarte bună și a apreciat ca pozitivă și bogată activitatea desfășurată de  membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba, care au răspuns întotdeauna cu promptitudine și competență în soluționarea diverselor probleme ivite pe parcursul anului trecut.

Instituția Prefectului –Județul Alba

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux