Luni, 23 octombrie a.c., filiala Alba a Blocului Național Sindical Alba a desfășurat o acțiune de protest la sediul Instituției Prefectului – Județul Alba.

Prefectul Dănuț- Emil Hălălai s –a întâlnit cu o delegație formată din reprezentanți ai organizației sindicale. Principalele revendicări ale protestatarilor vizează următoarele aspecte: trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat; legea dialogului social.

Prefectul Dănuț- Emil Hălălai a informat delegația sindicaliștilor că revendicările acestora vor fi transmise cu celeritate Ministerului Muncii și Justiției Sociale. Totodată a propus și organizarea unei întâlniri la sediul Instituției Prefectului cu parlamentarii din județul Alba, în cadrul cărora liderii sindicalii să prezinte și să dezbată împreună cu autoritățile locale și deputați și senatori, revendicările pe care aceștia le solicită. Prefectul a asigurat delegația sindicală, că reuniunea va fi organizată în cel mai scurt timp, urmând ca Instituția Prefectului să stabilească detaliile organizatorice.

 

Instituția prefectului – Județul Alba

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux