Astăzi este o zi importantă pentru dumneavoastră. Este ziua în care sărbătorim grija pentru viața noastră și a semenilor noștri. Este poate singura zi în care conștientizăm că o societate pregătită să facă față eventualelor dezastre provocate de natură sau de om, reprezintă un deziderat pentru orice stat modern, iar pentru dumneavoastră o misiune permanentă.

Știu că suntem încă departe de a ne declara mulțumiți de tehnica și mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru intervenții complexe. S-au făcut pași importanți în ceea ce privește dotarea și pregătirea resursei umane, dar mai avem încă un drum lung de parcurs. Sper ca acest drum să-l facem împreună și prin asta vă asigur că aveți tot sprijinul meu pentru implementarea proiectelor dumneavoastră care pot aduce plus valoare vieții.

Folosesc acest prilej pentru a vă mulțumi pentru modul în care ați înțeles să vă faceți datoria, pentru că spuneți întotdeauna ”prezent” atunci când comunitatea are nevoie de voi, indiferent de riscul pe care –l presupune orice misiune.

Vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut în plan profesional și vă doresc să aveți parte de multe realizări și bucurii în activitatea dumneavoastră și în viața personală.

 

La mulți ani!

 

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE

CARMEN DANIELA DAN

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux