Program special la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Alba, pentru beneficiarii programului ” Rabla”

 

Programele de stimulare a înnoirii Parcului auto național – “Rabla Clasic” și “Rabla Plus”- vor putea fi accesate de către persoanele fizice și juridice începând cu data de joi, 18 mai 2017.

Pentru fluidizarea activităților conexe programului de înnoire a parcului auto național, având în vedere că solicitantul are la dispoziție un termen de maxim 30 de zile de la data emiterii notei de înscriere în care să obțină certificatul de distrugere și certificatul de radiere, Instituția Prefectului – Județul Alba, a stabilit un program special destinat persoanelor fizice și juridice, beneficiare ale programului ” Rabla”.

Începând cu data de marți 23.05.2017, funcționari din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Alba vor prelua cererile de radiere din programul ” Rabla ” și vor elibera certificatele de radiere zilnic, între orele 15.00 – 16.00, la ghișeele nr. 3 și nr. 4.

 

Instituția Prefectului – Județul Alba

Eliminarea unor taxe și tarife

A N U N Ț

 

Având în vedere prevederile art. VII din Legea nr. 1 din 6 ianuarie 2017 privind eliminarea unor taxe și tarife, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, publicată în Monitorul Oficial nr. 15/6 ianuarie 2017, începând cu data de 01. 02.2017 se elimină taxele de eliberare a apostilei astfel că aceasta se eliberează în mod gratuit.

Prezentul anunț se publică pe site-ul Instituției Prefectului Județul Alba și se afișează la avizierul destinat apostilei.

 

Alba Iulia, 26 ianuarie 2017

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux